Kustuta tellimus

Kui tellimust enam ei vajata, saab selle samuti süsteemist kustutada. Selleks klõpsake tellimuste menüüs paremas servas asuval prügikasti ikoonil.

Samuti on võimalik tellimust duplikeerida (kopeerida), et luua kiiresti sarnane uus tellimus ilma andmeid uuesti sisestamata.